CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
El Nacional guanya a Tona (7-10) i acaba en el 13è lloc baixant injustament de
categoria
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
El Primera perd a Palafrugell (4-3) el darrer partit
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
Participació un any mes a Firem-nos festa solidària de la Sagrera

El Club Patí Congrés i La Sagrera Es Mou, associació solidària que des de 2011 combat la pobresa i l’exclusió social al barri en el que desenvolupem la nostra activitat, vam signar el passat 16 de juny de 2016 un acord de col·laboració per mitjà del qual el nostre club farà difusió de la tasca d’aquesta entitat. Per mitjà d’aquest acord, els 21 equips d’hoquei patins del nostre club han adquirit a partir de la temporada 2016-17 la denominació oficial de Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou i els tres sèniors ja llueixen a la seva samarreta el logotip d’aquesta associació solidària.
L’acord de col·laboració entre les dues entitats inclou també altres aspectes com la recollida d’aliments per a La Sagrera Es Mou en tots els tornejos i actes organitzats per les seccions d’hoquei patins i patinatge artístic del Club Patí Congrés durant tot l’any.

Aquest compromís amb La Sagrera Es Mou és independent dels acords de patrocini que el Club Patí Congrés té signats amb el Centre Comercial La Maquinista, que fa una important aportació econòmica per ajudar al club en el seu desenvolupament, CapraboSport o Segundo Palo, empreses que també col·laboren amb nosaltres.

1, 2, 3... Congrés!
#lanostraforça