CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
 

           


                              El Club Patí Congrés ha estat escollit per participar i poder beneficiar-se del Programa “La Caixa” Empleo Joven d'ajudes per al foment de la contractació de persones joves.

Aquestes ajudes estan cofinançades pel Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil / Iniciativa d'Ocupació Juvenil - Fons Social Europeu i per la Fundació Bancària "la Caixa".

Per part de la Junta del Club Patí Congrés volem expressar a La Obra Social "La Caixa" i al Fons Social Europeo de la UNIÓ EUROPEA el nostre agraïment per l´admisió de la nostra entitat en aquest programa de gran importància per una entitat con la nostra. 

Acord de col·laboració del Club Patí Congrés amb La Maquinista       

Benvolguts socis, sòcies, esportistes i simpatitzants del Club Patí Congrés,

És un plaer anunciar-vos el nou Acord de Patrocini que hem signat amb el centre comercial La Maquinista, per mitjà del qual, ens fan una important aportació econòmica per ajudar al Club en el seu desenvolupament, amb el compromís per part nostra de fer difusió de la seva entitat a la nostra Web, APP i a les comunicacions con a patrocinador de les activitats socials que fem al nostre Club, com són el Trofeu La Diada o el Trofeu Barrufets.

Volem agrair a la Direcció de La Maquinista per part de tot el Club el seu suport i aposta per una entitat com la nostra, petita i sense ànim de lucre, recolçant un esport minoritari però de grans valors.

Amb aquest nou Acord de Patrocini, que esperem poder renovar cada any, ja disposem del suport de tres entitats com són La Maquinista, CapraboSport i Segundo Palo, que són de gran ajuda per poder posar en marxa projectes com la tecnificació de porters, el manteniment associat per la nova coberta, o despeses imprevistes que sempre sorgeixen i que hem de fer front.

Sempre son bones notícies per tots que poguem comptar amb el suport de empreses, en un entorn tant complicat com és el de trobar patrocinis en una gran ciutat com Barcelona per part dels esports minoritaris.

1,2,3, ... CONGRÉSSSSSS

Junta Hoquei CP Congrés.


 

 

Estimats Socis i Sòcies,

Us informem a tots que el Club Patí Congrés ha signat un Acord d´Esponsorització amb la cadena de supermercats CAPRABO per mitjà del seu Programa CapraboSport. A continuació us expliquem en què consisteix aquest acord i quins avantatges i beneficis té el nostre Club per formar part d´aquest programa.

Què és Caprabosport?

Per tal de fomentar la pràctica de l´esport, Caprabo ha posat en marxa el projecte CapraboSport, que consisteix en ajudar econòmicament a clubs esportius amateurs.

 

Amb aquesta iniciativa, Caprabo es compromet a donar el 4% de totes les compres que facin a les seves botigues o internet totes les famílies del nostre Club subscrites al programa. El 4% és pel Club i al propietari de la tarjeta no li implica cap pèrdua de beneficis i avantatges a nivell personal, les manté totes. 

 

Les quantitats que el Club pot aconseguir depenen del nombre de famílies que ens mobilitzem i comprometem amb el programa. Per exemple, si al nostre Club hi participem 100 famílies que fem una compra mensual de 100€ de mitjana, aconseguirem un patrocini directe de 4.800€ anuals, però si per exemple cada família aconsegueix que un familiar més (pare, germans, tiets, etc,...) hi participi i faci la mateixa compra mensual, tindríem el patrocini generat per 200 famílies, amb un import anual de 9.600€ pel nostre Club.

Com podem participar-hi i com posem el programa en marxa al nostre Club?

Per poder participar-hi i generar aquest 4% de totes les nostres compres pel Club, el passos a seguir són els següents:

  • Tenir la targeta de client de Caprabo: El Meu Club Caprabo.

Si encara no la teniu, la podeu sol·licitar a la botiga Caprabo més propera.

  • Cada Soci del Club pot inscriure fins a 2 familiars més perquè recolzin també aquesta iniciativa de patrocini pel Club, que han de tenir també la targeta client “El Meu Club Caprabo”.
  • Cada Delegat us farà entrega del full de Subscripció al Programa, que haureu d’omplir i lliurar a Secretaria amb les dades que es demanen al full d´inscripció (Nom i Cognoms, DNI, Número Targeta Client Caprabo, Telèfon Mòbil i Email) i la vostra signatura.

 

Com posem el programa en marxa al nostre Club?

 

Per activar i posar en marxa el programa seguirem els següents passos:

 

  • Remetrem a Caprabo el llistat complert i full de totes les inscripcions. La primera llista d´inscripcions es tancarà el proper 28 de Gener (disposem de temps per fer entrega de les inscripcions a Secretaria fins el 27 de Gener), i cada mes podrem actualitzar el llistat.
  • Totes les compres efectuades durant tot el mes de Gener ja es comptabilitzen per generar el 4% de incentiu pel Club.
  • Caprabo farà l´ingrés del l´incentiu al Club tots els mesos.

 

Pensem que és una gran oportunitat pel nostre Club, ja que avui pràcticament no hi ha patrocinadors per entitats esportives, per aquest motiu fem una crida a tots els Socis i Sòcies del Club per recolzar aquest Acord d´Esponsorització, tant pel vostre involucrament personal com pel dels familiars als quals pugueu proposar la seva participació.

Cada mes anirem informant dels incentius generats per tots plegats, i esperem que aquesta ajuda ens permeti millorar els serveis generals del Club per tots els nostres esportistes.

Si us plau, ompliu el vostre formulari de subscripció si hi voleu participar i feu-lo arribar a Secretaria per activar la nostra participació al programa.

Moltes gràcies per la vostra atenció.

1,2,3,... CONGRÉS

Junta CP Congrés.