CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona

ESCOLA PEGASO, INSTITUT PRÍNCEP DE VIANA I AMPA´S.

El Club Patí Congrés desenvolupa la seva activitat a les pistes poliesportives de l’Escola Pegaso i l’Institut Príncep de Viana de Barcelona, al barri de la Sagrera, amb els quals comparteix espais per mitjà d’un conveni d’us de les instal·lacions que també van signar el Consorci d’Educació de Barcelona i el Districte de Sant Andreu. Pel mateix motiu, el club manté relacions amb les AMPA’S dels dos centres, amb les que fins i tot organitza activitats conjuntes.


FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE (FECAPA)

En la seva condició d’entitat esportiva sense ànim de lucre dedicada als esports de patinatge, el Club Patí Congrés està afiliat des de la seva fundació a la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) i participa en les competicions que aquesta i el seu Comitè Territorial de Barcelona organitzen. Pel que respecta a la secció d’hoquei patins, es deu a les directrius del Comitè Català d’Hoquei patins (CCd’HP).

AJUNTAMENT DE BARCELONA (DISTRICTE DE SANT ANDREU)

El Club Patí Congrés també té signat un contracte de contraprestacions amb l´Ajuntament de Barcelona (Districte de Sant Andreu) per la cessió gratuïta de 4.350 m2 dels antics terrenys que l’entitat tenia al barri del Congrés a canvi de la ubicació temporal a les actuals instal·lacions per un període màxim de 25 anys (que acaba el 2017) i l’atorgament de la gestió d´un pavelló amb dues pistes al nou Poliesportiu Camp del Ferro que s’ha de començar a construir el 2016 i que estarà acabat a finals de 2017.

IBE (INSTITUT BARCELONA ESPORT)

L’Institut Barcelona Esports, organisme autònom encarregat de la gestió de l’esport a la ciutat de Barcelona, va tenir una participació decisiva en la construcció de la nova coberta de la pista Pegaso, inaugurada el 13 de setembre de 2014 i rebatejada com a Pista Coberta Cristina Clota, i el Club Patí Congrés també hi manté relacions institucionals. També és l´Entitat que durant les últimes temporades ha otorgat diferents subvencions per al desenvolupament del primer equip del Club (Categoria 1ª Nacional Catalana).

 

SECRETARIA GENERAL DE L’ESPORT – CONSELL CATALÀ DE L’ESPORT

Com a club esportiu català, el Club Patí Congrés està inscrit al Registre d’Entitats Esportives de Catalunya del Consell Català de l’Esport, depenent de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

AVV LA SAGRERA I COMISSIÓ DE FESTES DE LA SAGRERA I LA SAGRERA ES MOU

Malgrat que porta el nom del barri en el que va néixer, el Club Patí Congrés és una entitat de la Sagrera i per aquest motiu participa habitualment en les activitats del barri per mitjà de la seva Comissió de Festes, de l’entitat la Sagrera es Mou i de la AVV La Sagrera.