CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona El Nacional guanya patint a casa el Capellades (3-2) CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona El Primera guanya al Ripollet (7-4) CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona Gran èxit de participació de la VI Patinada Popular organitzada pel CP. Congrés en la Festa Major de la Sagrera

CPCONGRES-HOQUEI

ASSOCIACIÓ LA SAGRERA ES MOU


L'ASSOCIACIÓ LA SAGRERA ES MOU

Recordem que des del passat juny del 2016 tenim un acord de col·laboració amb aquesta associació solidària. Per mitjà d’aquest acord, els 21 equips d’hoquei patins del nostre club han adquirit a partir de la temporada 2016-17 la denominació oficial de Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou i els tres sèniors ja llueixen a la seva samarreta el logotip d’aquesta associació solidària.
Ara perquè tothom conegui qui son ens presenta un tríptic amb informació sobre el que és aquesta associació i totes les seves activitats solidàries. 
Properament aquest tríptic també es repartirà en paper i vindrà personalment al club algun dels seus representants per explicar-ho als delegats i a tots els socis que hi estiguin interessats.
La propera temporada tots els nostres equips lluiran el seu logo a les samarretes.