CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona

El CP Congrés perd el primer amistós de pretemporada contra el Caldes B

L'equip vallesà, més rodat, s'imposa per 2-3 en un partit de tres parts precedit per una sessió física

28/08/2015

Només quatre dies després de començar els entrenaments, el Club Patí Congrés de Nacional Catalana va jugar dijous dia 27 d'agost el seu primer partit de pretemporada. Va ser a casa contra el Caldes B, que també juga a la mateixa categoria però porta més rodatge perquè va començar a entrenar abans, i finalment es va imposar per 2-3.

El Caldes, molt més rodat, es va avançar en el marcador a la primera de les tres parts que es van jugar. A la segona va empatar Martí Ferrer, que aquest any s'estrena com a integrant del Nacional Catalana procedent del júnior, però després el Caldes es va situar 1-3. Als últims minuts el Congrés va pressionar i va generar més ocasions, i en una d'elles Romà Surís va marcar el 2-3 definitiu.

Més enllà del resultat, el partit, que va estar precedit per una dura sessió de preparació física, va servir per acoblar els dos nous fitxatges (Oriol Morell i Marc Calvache) amb la resta de l'equip.

Pel CP Congrés, dirigit per August de Nòbregas, van jugar inicialment Àlex López, Marc Aubets, Romà Surís, Oriol Palomeras i Martí Ferrer, i posteriorment ho van fer Oriol Morell, Marc Calvache, Albert Aubets i Pau Mitjans.