CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona

A tots els socis, simpatitzants i gent del CP Congrés -La Sagrera Es Mou!!                 Febrer 2020

 

Després d’anys esperant la noticia podem dir amb tota la il.lusió que el nou Poliesportiu Municipal Camp del Ferro,  serà inaugurat aquest proper mes de març. Aquest Poliesportiu ha de ser un referent del patinatge sobre rodes a la capital catalana.

Els seus principals usuaris seran dos clubs: el Club Patí Congrés i l’Agrupació Esportiva Sant Andreu, que també formaran part de l’equip gestor.

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou amb dues potents seccions, la d’hoquei patins i la de patinatge artístic.

L’AE Sant Andreu, per la seva banda, amb les seccions de futbol sala, patinatge artístic hoquei línia, i judo. L’AE Sant Andreu també té experiència com a gestor, ja que des de fa més de 10 anys gestiona el Pavelló Municipal Francisco Calvo i des de maig de 2018 la Pista Municipal La Sagrera conjuntament amb el CPI La Sagrera.

El passat, 3 de febrer, va  tenir lloc a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) l'acte de constitució de la Unió Temporal d'empreses (UTE) que será l’encarregada de gestionar aquesta nova instal·lació esportiva.

La UTE que la gestionarà, va guanyar el concurs public convocat per l’Ajuntament de Barcelona, i la formen la pròpia UFEC, la Federació Catalana de Patinatge, la Unió Barcelonina d’Activitats Esportives-Eurofitness (UBAE) i dues de les entitats usuàries, el Club Patí Congrés i l’Associació Esportiva Sant Andreu.

La duració del contracte és per quatre anys prorrogables.

El nou Poliesportiu Municipal Camp del Ferro, ubicat en uns terrenys del carrer Pare Manyanet que abans ocupaven les piscines d’estiu del CEM Sant Andreu-La Sagrera, és una instal·lació de 7.237 m2 que es va començar a construir a finals de 2017 i tindrà tres pistes poliesportives en dos nivells diferents, dues a la cota més baixa, parcialment soterrada, i una a la superior, amb una capacitat total per a 800 espectadors.

Cal posar en valor tota la feina i dedicació dels diferents membres de la Junta actual i  la dels que van ser hi abans. Feina feta durant uns quants anys, amb moltes hores de reunions amb l’Ajuntament i amb diferents associacions del barri i altres entitats i institucions esportives per  obtener el fruit que molt properament podrem disfrutar.

També agrair el suport de moltes persones de dins i fora del club que han ajudat a fer possible que aquest somni s’hagi fet realitat. 

Junta del CP Congrés- La Sagrera es Mou