CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona

Ja ha arribat el dia de l’ inauguració del nou Poliesportiu, una jornada dedicada a l'esport en la qual podrem conèixer l'equipament i provar les disciplines que s'hi practicaran a partir d'ara.

Serà el dissabte 14 de març a partir de les 10 del matí.

El Camp del Ferro s’omplirà d’activitats el seu primer dia de funcionament.

A les 10 del matí començaran les exhibicions dels equips infantils d’hoquei del Club Patí Congrés i de futbol sala de l’AE Sant Andreu – UBAE.

A partir de les 11, les pistes s’obriran també al veïnat que podrà participar en circuits de patinatge i d’esports col·lectius, i tastets de judo i psicomotricitat. A més, també es podrà practicar rugby, en aquest cas adaptat per cadira de rodes.

A partir de les 13 h, hi haurà els parlamens polítics i també hi haurà exhibicions de patinatge artístic i Falcons i podrem veure entrenaments d’aquesta disciplina.

A més, al llarg de tot el matí, també es faran activitats a l’exterior del poliesportiu. Podreu participar en activitats dirigides de ball modern, zumba i taitxí, tastets de bàsquet i bàdminton, circuits cooperatius per equips i bàsquet en cadira de rodes. A més, per reforçar la importància que s’ha donar en la construcció de l’edifici al respecte al medi ambient i la sostenibilitat, l’operadora Barcelona Energia realitzarà tallers sobre aquestes matèries.

La inauguració del Camp del Ferro continuarà a la tarda amb un partit d’hoquei dels veterans del Club Patí Congrés que arrencarà a les 17.30 h.

Després, hi haurà dos partits més de futbol sala, primer amb el sènior inclusiu de l’AE Sant Andreu – UBAE i, després, amb l’enfrontament entre un combinat de l’AE Sant Andreu – UBAE i els veterans del FC Barcelona.