CPCONGRES-HOQUEI Esports Barcelona Barcelona
Les Jornades de Portes Obertes van ser una idea del nostre ex coordinador d'Iniciació i Escola Àngel Pascual, que va proposar fer una activitat d'un matí que ens permetés donar a conèixer a nens i grans els nostre esport. La seva idea era fer una "Jornada de Portes Obertes" del nostre Club, tal i com fan les escoles, i permetre a la gent del barri i del Club venir a passar un matí d'esbarjo a les nostre instal·lacions i comptar a més amb el suport dels nostres tècnics i patinadors.

La veritat és que l´experiència ha estat tot un èxit de participació i el retorn que ha obtingut el club, tant a nivell de donar a conèixer l'entitat i l'hoquei com de l'interès generat per apuntar-s'hi, és molt més del que esperàvem. Continuarem impulsant aquesta activitat, animeu-vos a posar-vos uns patins i a passar un matí molt divertit.

I l'abril de 2016 vam afegir una activitat més conjuntament amb  l'AMPA de l'Escola Pegaso, la Matinal de Música amb Patins, una activitat inclosa al programa oficial de les Festes de Primavera de la Sagrera